Esittely

HEI IHAN MAHTAVAA, ETTÄ OLET EKSYNYT TÄNNE!

Näillä sivuilla on tietoa työhyvinvointikoulutuksista ja esiintyjäkoulutuksista, verkkokursseja aiheista sekä niiden sivusta.

Blogi kertoo minusta. Sampsasta. Kolmen lapsen isästä, stand up -koomikosta, pastorista ja masennuksesta selvinneestä miehestä. Kirjoitustahti on aivan huima, tulet sen huomaamaan; saatan joskus kirjoittaa peräkkäisinä päivinä, joskus kerran kuussa. Silloin kun asiaa on.

Olen siis stand up -koomikko, saanut leipäni siitä jo vuodesta 2014 asti. Samaan aikaan olen radiojuontaja Iskelmä-kanavalla. Teen komiikkakeikkojen lisäksi aika paljon juontajan töitä sekä esiintymiskoulutuksia. Olen myös selvinnyt masennuksesta. Tästä syystä käyn puhumassa eri tilaisuuksissa omasta matkastani tähän, missä olen nyt.

Luonnollisesti kaikessa, mitä teen, näkyy hyvin voimakkaasti oma koomikkouteni. Teen esitelmät ja koulutukset aina se edellä. Se on osa minua, miksi siis tehdä jotain toisin?

 

 

 

”Käsittämätöntä miten sama kaveri ensin itkettää kertomalla aidosti vaikeasta sairaudestaan ja seuraavassa hetkessä räjäyttää yleisön nauramaan”

Taina, Täysii-seminaari 2016

”Sampsan tapa lähestyä vaikeaa aihetta on hämmentävä ja erilainen, jopa vangitseva!”

Aleksi, Täysii-seminaari 2016