Ihmisen rehellisyys pääsi yllättämään

Kolhu

Rauhallinen työpäivä, täysin tietämättömänä tulevasta mielipahasta, tein normaalia juontovuoroa Iskelmä-radiolla. Tyäpaikalla on parkkipaikka juontajille. Ja se on superahdas. Niin että kun esim Birviön parkkeeraa siihen, se ei kunnolla mahdu edes pituussuunnassa siihen. Olen odottanut jo pitkään, koska siinä kopsahtaa, ja olihan se edessä. Viime torstaina töiden jälkeen tulin parkkipaikalle, ja siellä odotti tämä lappu tuulilasissa:

”VOI NYT #€%€&€!” Oli ensimmäinen reaktioni. Ärsyttävintä tässä oli se, että olin liikkeellä kaverini autolla, ja se ärsyttää vielä enemmänku oman ryttääminen. No kävi ilmi, että vahingot eivät olleet isoja.

Eli ilmeisestikin kylki oli hankautunut auton perään. Ja jäljistä päätellen auto oli punainen… :D Lapussa oli myös puhelinnumero, johon soitin ja sieltä vastasi ystävällinen nuori nainen, joka oli äärimmäisen pahoillaan. Tuo jälki oli sellainen, että ennen kuin alkaa mitään muuta tekemään, totesin järkevimmäksi mennä ammattilaisen luokse, joka siistii sen ja sen jälkeen katsoo mikä tilanne on. Näin sovimme myös puhelimessa olleen kolhijan kanssa. No ei muuta kuin matka kohti Valkeakoskea, ja Kiiltotaikuria.

Siellä se tyyppi hinkkas ja ähki auton parissa tunnin verran ja jälki hävisi kokonaan, paria pientä alle sentin mittaista naarmua lukuunottamatta. Soitin kolhun tehneelle ja sanoin että kun ottaa huomioon auton iän ja kilometrit, on siihen täysin tarpeetonta parin pienen naarmun takia vaihtaa koko puskuria. Ja koska hän oli täysin rehellinen asian suhteen, enkä joutunut esim turvakameroista hakemaan rekkaria jne, niin en halua häntä siitä rangaista. Joten sovimme että hän maksaa tuon tunnin korvauksen suoraan Kiiltotaikurille ja homma on sillä selvä. Olimme molemmat tyytyväisiä.

 

Tosin nyt on ongelmana mulla se, että kaverin autosta on yks nurkka vahattu ja kiillotettu. Pakko vissiin viedä se takas Kiiltotaikurille. *Huoh*

 

Halailkaa toisianne!

-Sampsa-

 

P.S. Olen vähän huolissani siitä että normaali rehellisyys on niin harvinaista että se ylittää uutiskynnyksen. :(

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *