Joka vuosi uusi ihmelääke!

Miesflunssa iski.

Tää on ihan hirveetä. Keuhkoihin sattuu ja mikään ei maistu miltään. Tai paremminkin kaikki maistuu samalle. Vuohen perseelle. En tosin tiedä miltä kyseisen sorkkaeläimen ulostin maistuu oikeasti, mutta voisin kuvitella että maku on tämä. Vähän metallinen maku, joka menee kaiken yli. Hetkeksi tulee jokin muu maku, kunnes tuo anaalinkaltainen aromi tunkee läpi. Ja siltin pitäis syödä. Mut kun ei maistu. Ja nyt on koko ajan mielessä vuohen pakoputken maku, kun pitäis jotain syödä.

Sinänsä tämä on mielenkiintoista, koska mulle ääni on ainut työkalu, jota en pysty korvaamaan millään. Tietokoneet, autot, vaatteet, kaiuttimet jne… Kaikki nuo ovat jotenkin korvattavissa, mutta ääni ei. Ja keuhkot ovat kohtuullisen isossa osassa tuon äänen muodostamisen kanssa. Mä en ole ollut vuosiin silleen niinku aikuisten oikeasti kipeänä. Mutta pikkuflunssaa tasaisin väliajoin. Kiitos kolmen lapsen ja päiväkodissa työskentelevän vaimon, meillä pyörii koko ajan neljän eri paikan kaikki virukset, bakteerit ja räkätaudit. Meillä kun ensimmäinen lapsi yskäisee tai aivastaa, mä alan hysteerisesti pesemään sekä omia että lapsien käsiä. Sisälle kun ulkoa tulevat, ne pestään muutenkin, mutta silloin enemmän.

Mikä avuksi?

Joka vuosi tuntuu tulevan uusi vitamiini, joka nyt sitten tappaa kaiken. Sinänsä tästä tekee mielenkiintoisen se, että niitä ei ole koskaan keksitty ennen. Länsimainen lääketiede on pitkällä, ja kiinalainen vielä pidemmällä. Mutta tästä huolimatta tuntuu, että joka vuosi tulee uusi juttu. Tänä vuonna se on sinkki. Ja erityisesti sinkkisuihke. Tosi moni (jostain syystä muuten melkein kaikki naisia) ystäväni on sanonut melkein heti, kun olen sanonut että on lenssun oireita, että: ”Ota sinkkisuihketta!” Tuntuu että tänä vuonna sinkkisuihke on nyt SE juttu. Ja se parantaa kaikki vaivat heinänuhasta kihtiin. Sinkkisuihke. Ensi vuonna se saattaa hyvinkin olla se vuohen hanuri. Mutta suihkeena. Koska se on siistimpää.

Missä oli sinkkisuihke kun euroopassa riehui rutto? Se olis VARMASTI tehonnut siihenkin.

Miten miesflunssasta pääsee eroon?

Miehen keinoja flunssan selättämiseen on kaksi. Ja valinta riippuu joko miehen iästä, tai siviilisäädystä. Seksuaalisella suuntaumisella ei tuntuisi olevan tässä mitään tekemistä. Ensimmäinen on se, että kirota päräytetään oma valintainen voimasana pari kertaa ja nautitaan pieni annos alkoholia. Lääkkeeksi. Toinen vaihtoehto on maata sohvalla ja nyyhkyttää hiljaa, mutta kuuluvasti. Mutta suihkeita ei käytetä! Paitsi jos siinä on sinkkiä. Ja se auttaa. Toisaalta yllä mainittu vuohen persesuihke saattais kelvata niin hipsterille kuin metsurille. Hipsterille, jos sille vuodelle annetaan söpö nimi, kuten Theodor tai Raimo. Metsurille, koska sen on pakko mennä töihin. Ihan niinku yrittäjänkin. Taas mennään.

Kaikesta huolimatta halailkaa toisianne!

-Sampsa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *