Tää ei ole todellista!!!!

Oletko koskaan voittanut mitään face-book arvonnoista?

Niistä ei kukaan koskaan voita mitään! Ne on vaan klikkien kalastelua jne. Mä olen kuullut nämä samat kymmenet kerrat. Pikkasen ennen joulua mä kuitenkin näin autolle.comin facebook-seinällä kiinnostavan kisan. Mä aikanaan aloin tykkäämään heidän sivustaan, kun möin auton heidän kauttaan. Yksityisen on joskus vaikeaa myydä autoa, kun ei halua ottaa mitään vaihdossa tai kun ei pysty tarjoamaan rahoitusta. Ja vaikka kuinka kirjoittaisit siihen ilmoitukseen, ettet halua vaihdokkia, joku AINA tarjoaa omaa Taunustaan vaihdossa. Itseasiassa muuten Taunus saattas olla sen verran legendaarinen peli, että se ehkä olis kiinnostanutkin.

Mutta tässä kohtaa astuu autolle.com peliin. He ottavat auton myyntiin omille sivuilleen, sille tehdään A-katsastuksessa täysi kuntotarkistus, ja he hoitavat myynnin. Siellä ammattilainen arvioi auton hinnan, ja sen mitä minä siitä saan heidän komissionsa jälkeen. Ja jos kaikki kohtaa, auto myydään heidän kauttaa. He saavat autoja listoilleen myytäväksi asiakkaalle, mutta heidän ei tarvitse sitoa rahaa varastoon ja vakuutuksiin. Auto pysyy koko ajan mulla ajossa, mutta mun ei tartte kuunnella niitä ostajaehdokkaiden valituksia siitä miten 15v vanhassa muutaman tonnin autossa ei ole virheetön maalipinta.

 

Mutta takaisin asiaan. Heidän face-sivuillaan olis siis kisa, jossa piti perustella, miksi juuri minun pitäisi saada auto heiltä vuodeksi. Ja minä poika perustelin. Oli kolme lasta mainittuna ja kipeä selkä ja romu Volvo jne. Kaikki mahdolliset. Mä olen autohullu, ja rakastan näitä. Mut siltin tuntui, että kaikki rahat meni aina auton korjaamiseen ja kun sai edellisen remontin teetettyä, joutui varaamaan jo aikaa seuraavaan. On tuntunut siltä jo vuosia. Ja kun kilsoja tulee vuodessa VÄHINTÄÄN 50.000km, niin auto ei ole pelkästään tarpeellinen, vaan se on välttämätön.

”Onnittelut, sinut on valittu…”

MITÄ? Kyllä, minut valittiin kaikista hakijosta saamaan auton alleni vuodeksi. Ensimmäinen reaktio tuon mailin luettuani oli, että tämä on huijausta, pakko olla. Ei näin voi käydä. Sitten luin Jennin mailia eteenpäin: ”Alla on kuvia autosta…” tässä vaiheessa alkoi hymy nousemaan. Onko sittenkin mahdollista että… Jäin miettimään, että jos tämä on huijausta, niin ison vaivan on joku nähnyt kun on kuviakin laittanut jne. Olin juuri menossa Iskelmän juontovuoroon, ja näytin mailin ja kuvat työkavereille ja kyllä se siltä näytti että uskottava se oli. Mutta siltinkin vielä jopa siinä vaiheessa, kun ystäväni Riku heitti mut hakemaan autoa, epäilin että mua on huijattu. Että tää ei vaan VOI olla totta. Mutta siinä se sit oli.

Mikä auto sieltä sitten tuli?

Seuraava jännityksen aihe olikin sitten se että millainen auto sieltä tulee? Ajattelin että se on varmaan joku pieni Nissan micra tms, tai sit joku bensapeli, joka on mulle hankala. Mutta ei. Mä sain alleni 2008 vuodelta olevan BMW 635d:n. Vajaat 300hv, mutta mikä on mulle suurempi asia, melkein 600Nm vääntö! Ja vaikka sillä on ajettu yli 200tkm, niin se on siltin noin 30.000€:n arvoinen auto. MULLA EI OLE KOSKAAN OLLUT NOIN ARVOKASTA AUTOA! Nyt vähän pelottaa ajaa sillä. Mulla ei ole oikeesti ollu koskaan noin kallista autoa.

Joo, se on 2+2 paikkanen. Joo, me ei mahduta sinne koko perhe kerrallaan. Ja joo, se asettaa haasteita. MUTTA MITÄ VÄLIÄ? Mä ajelen keikkareissuja kuitenkin 70%:sesti, ja ne mä ajan itekseni. Nyt mulla on vuoden ajan allani auto, joka on huollettu, siinä on ihan uudet renkaat, ja mä voin lähteä huoletta tien päälle, mikä on todella iso asia.

Kiitos Autolle.com!

Tulevaisuudessa kirjoitan jossain vaiheessa vähän kertomusta että millainen auto Bemari käytössä. Mä olen ajanut sillä vasta 3pv ja 1.000km…  ;)

Halailkaa toisianne!

-Sampsa-

4 comments

 1. sampsa sanoo:

  Kiitos. On tää aika jees. Seuraavalle keikalle tämän kanssa? ;)

 2. sampsa sanoo:

  Kyyti onnistuu. Sopimus estää muiden ajamisen totaalisesti. Jee jee!

 3. Jussi sanoo:

  Jabadabaduuuu! Tyypit tai vähintään kyyti nakkarille, kun seuraavan kerran nähdään.

 4. Tomi Haustola sanoo:

  Vähän huippua! Ja joo oon kade! Painun Yarikseeni mököttämään ja olemaan yhtä aikaa onnellinen puolestasi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *