Et ole yksin masennuksen kanssa!

On ollut täällä blogissa vähän hiljaista. En ole oikein tiennyt miten edetä. Kesä oli niin julmetun kiireinen etten ehtinyt aina edes miettimään kirjoittelua. Toisaaltaan hyvä, mutta sitten taas toisaaltaan… Puhutaan tästä vaikka ensi viikolla.

Olen tässä miettinyt, kun multa pyydetään usein kertomaan omaa tarinaani, mutta masentunut ei kotoaan lähde sitä kuulemaan. Eikä kauheasti hae tietoa, kun ei jaksa kiinnostaa. Sen pitää siis olla helposti saatavilla, ja mieluiten niin että joku jakaa sen hänelle suoraan katsottavaksi. Siksipä päätin kertoa näitä juttujani tuolla Youtubessa. Ja ilmeisesti se on ollut hyvä, koska olen nyt saanut muutaman puhelun joissa ystäväni ovat halunneet keskustella kanssani. Ja julkaisin ekan videon vasta pari päivää sitten. YouTubessa pitää olla vielä kaiken lisäksi lyhyitä pätkiä, joten sekin puoltaa niiden sinne laittamisen puolta.

Mä en ole ammattiauttaja. Tai siinä mielessä joo, että ei pastorius musta mihinkään lähde, vaikken palkkaani enään sieltä saakaan. Mutta en ole psykologian ammattilainen. Enkä edes yritä sellainen olla tai sellaista esittää. Mä puhun siitä miten MÄ olen asian kokenut. Mitä minä olen läpikäynyt ja miten mä siitä kaikesta selvisin.Toivottavasti joku löytää siitä samoja piirteitä oman sairautensa kanssa ja huomaa ettei olekaan yksin.

Mutta samalla mä joudun itse miettimään tosi paljon sitä miten mä oman masennukseni kanssa silloin taistelin.

Ekassa videossani mä kerron siitä mitkä asiat olivat vaikuttamassa siihen että romahdin itkuun ja jouduin tunnustamaan oman heikkouteni. Yritän julkaista joka viikko yhden jakson, useimmin saattaa tulla jopa kaks. Kanavalla on paljon muutakin, kuten mun hölmöilyäni lasten kanssa jne, mutta tämä on yksi osa sisältöä.

Kanavan löydät täältä: YouTube

Ja tuon eka videon löydät täältä: *KLIK*

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *