Mä tarviin lomaa. Ystävistäni. Ja halauksen.

Mä rakastan ystäviäni. Niitä ei ole paljoa, mut ne on tärkeitä mulle. Tarkoitan siis niitä, joille voi laittaa luurin kiinni ilman että tarvii koskaan selitellä mitään syytä tms. Sellaisia jotka tietää että ne on tärkeitä ilman että sitä pitää toitottaa niille koko ajan. Mut mä tarviin lomaa. Kaikista.

Meillä kaikilla on päiviä, jolloin ei vaan yksinkertaisesti pysty kykenemään. Ketään. Mä joudun koko ajan nytkin pidättelemään itteäni, etten ärähdä kaikille ketä tulee vastaan. Mut ystävä on sellainen joka ottaa sen vastaan, ja halaa päälle. Joo joo, miehet ei halauksia kaipaa eikä tarjoile. KYLLÄ TARTTEE! Kutsukaa mua sit vaikka eunukiksi, mutta mies tarttee halauksia ja läheisyyttä. Ystäviltään, vaimoltaan, tyttöystävältään, lapsiltaan jne. Ihan samalla tavalla ku muutkin. Mies tarttee tunteen siitä että hänet hyväksytään sellaisena kuin hän on. Ja puolisoltaan tunteen että on haluttu ja haluttava. Muuten alkaa nyppimään. Ja sit kiukuttaa.

Mä olen halailija. Välillä porukka ihmettelee sitä. Mut mun mielestäni me ollaan kaikki ansaittu hali. Ilman taka-ajatuksia tai seksuaalisuutta. Joskus vaan sellainen piiiiiiitkä halaus tekee hyvää.

Siltin tarviin lomaa just nyt.

Halailkaa toisianne.

-Sampsa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *