Ruotsinlautalla

Sain parhaimman mahdollisen isänpäivälahjan. Pääsin prinsessani kanssa käymään Tukholmassa. Tarkoitus oli hakea ystävälleni sieltä auto, mutta sain tosiaan otettua 6v tyttöni mukaan ja pääsimme kahdestaan matkaan.

En ensin ymmärtänytkään, miten iso asia tämä tyttärelleni on. Kahden veljen välissä olevana ainoana tyttönä hän välillä kokee tiettyä ulkopuolisuutta. Pojilla on kuitenkin ihan oma kielensä ja omat juttunsa. Samalla tajusin myös miten kivaa mulla on tuon tytön kanssa. Paitsi kaupassa. VOI HYVÄNEN AIKA!!!! Käsittämätöntä miten 6v saa kulutettua shoppaillessa noin paljon aikaa, ja vielä nauttien siitä! Mulla sisuskalut huutaa jo: ”Mennään nyt jo! Ei voi olla noin kiinnostava huivi!” Mutta mä vaan hymyilen (tai ainakin yritän)…

Matka oli minulle myös stressinsietokykyä kokeileva matka. Auto ei ollutkaan sellainen mitä sen piti, ja se hajosi melkein hakupaikan portille. Tyttöni (äitiinsä tulleena) sai hirvittävän kohtauksen että nyt me myöhästytään laivasta ja meidän kaikki tavarat on siellä jne. Samaan aikaan mä yritän selvittää mahdollisuuksia auton kanssa ja ärähdän, koska hän jankkaa asiasta ja mulla stressitasot ylhäällä. Kun viimein sain itkun loppumaan (tyttäreni itkun), ja selitettyä että me olemme vain n 20km päässä satamasta ja aikaa meillä on 5h, niin tyttäreni hieman rauhoittui. Omat stressitasot kuitenkin ihan taivaissa. Noh, auto jäi sinne ja tulimme julkisilla takaisin. Totesin että nyt on tärkeämpää huolehtia tyttärestäni ja hänen mielenterveydestään, ja hakea auto ensi viikolla kärryn kanssa.

Ilokseni sain kuitenkin huomata että pystyn antamaan itselleni epäonnistumisen anteeksi. Tämä oli ihan mahdotonta vielä hetki sitten. Silloin epäonistumisen myöntäminen olisi ollut maailmanloppu. Ymmärsin että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin mun juttuni. Samalla sain nauttia ajasta prinsessani kanssa. Ihan mahtava matka, vaikkei asiat menneetkään niinkuin suunnittelin…

Halailkaa toisianne.

-Sampsa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *