Eka blogipostaus!

Uutta elämässä. Tämä blogi tulee kertomaan minusta. Sampsasta. Kolmen lapsen isästä, stand up -koomikosta, pastorista, ja masennuksesta selvinneestä miehestä. Kirjoitustahti on aivan huima, tulet sen huomaamaan, saatan joskus kirjoittaa peräkkäisinä päivinä, joskus kerran kuussa. Silloin kun asiaa on.

En aio kaunistella mitään. Jos mulla on huono päivä, kerron sen. Ja tosiasia on se että kun kerran on sairastunut masennukseen, on todennäköisyys uudelleen sairastumiseen kohtuullisen korkea. Joudun joka hetki olemaan varpaisillani. Tai paremminkin vaimoni joutuu olemaan. Olen joskus verrannut masennusta alkoholismiin, sairastunut itse ei näe tilannettaan, eikä tarvetta muutokseen. Läheiset ovat sitä varten. Meillä pitäisi kaikilla olla joku, jolle olemme ”tilivelvollisisa”, ja joita meidän on pakko kuunnella. Joku jota kunnioitamme niin paljon, että kuuntelemme kun hän puhuu meille. Mutta samalla tämän henkilön pitää tuntea vastuunsa, eikä käyttää tätä ”asetta” väärin.

Toivottavasti sulla on joku henkilö, johon luotat näin paljon.

Halailkaa toisianne.

-Sampsa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *